Kurum Adı : Duman Ortaokulu
WEB Adresi : http://dumanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Duman Köyü KARAÇOBAN/ERZURUM

VİZYON
KARAÇOBAN DUMAN ORTAOKULU OLARAK; ÖĞRENMENİN TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLDİĞİ, ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ, ÖĞRETEN VE ÖĞRENENLERİN BİRBİRİNE İNANDIĞI, ÇALIŞANLARIN DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI CEVAPTAN KORKMADIĞI VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİNİN OLMADIĞI, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI BİR OKUL OLMAK.

MİSYON
BİZ, KARAÇOBAN DUMAN ORTAOKULU ÇALIŞANLARI OLARAK; ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN, İŞLERİ YAPAN DEĞİL; İŞLERİ DOĞRU YAPAN, SORGULAYAN, ARAŞTIRAN, SAĞLIKLI İLETİŞİM KURAN, DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜREN DEMOKRATİK BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT VERMEK VE ONLARI 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

Öğretmen Sayısı : 7
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 87
Öğretim Şekli : TEKLİ EĞİTİM
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-15:00
Derslik Sayısı : 4 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 4
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFER

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE UZAKLIK 17 KM..... İL MERKEZİNE UZAKLIK 166KM....
Ulaşım : ÖĞRETMENLER ÖZEL SERVİS İLE OKULA GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : DUMAN KÖYÜ ERZURUM İLİ KARAÇOBAN İLÇESİNE 17 KM UZAKLIKTA OLUP HINIS YOLU ÜZERİNDE MERKEZİ BİR KÖYDÜR. KÖYÜMÜZ ANA YOL ÜZERİNDE OLDUĞU İÇİN ÇOK FAZLA ULAŞIM SIKINTISI YAŞANMAMAKTADIR.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ